Cerita Saya #7 Kawan Muka Buku ..

 HELLO STRANGERS,

FIRSTLY, baca dulu apa i nak cakap bawah ni,okay babe :~

okay, topik hari ni.
KAWAN FACEBOOK
macam you all sedia maklum remaja sekarang memang gila berfacebook sanggup bersekang mata gitu ~
yang paling xleh blah, ada budak2 fb ni akaun lebih dari satu.
4 5 AKAUN FB DIA JE PUNYER (WOW,CLASS KO). sebab apa ada akaun banyak, sebab FRENDLIST dia dah penuh..
I pun xpaham,macam mana style approve dorang ni (asal ada org add, approve sume,mcm tu kot)


Friendlist kat FB ada 5 zon :-

1) 500+- : kawan2 terdekat, jarang online, xpun Badan Penapisan Orang(BPO).HAHA
2) 1000++ : berpotensi nak ramai lagi ni. still selamat lagi..
3) 2000++ : anda berada di tengah2. jangan risau, tetap selamat. ^^
4) 3500++ : hati-hati.. dah paras separa bahaya~!!
5) 4500++ : You all kena siap sedia akaun FB baru ja laa. habis cerita~ xpun buat page terus.
*so, anda berada di zon mana? HAHA*
*****
Now i berada di nombor 5 sebab tu I tulis pasal hal nih :)
Actly i xkisah pun kawan ramai mana coz ramai yg i tak kenal dalam facebook tu bersepah babe,pendek cerita i malas nk berkenal-kenalan sangat dengan org ni, kang kontroversi pulak, maklumlah, i dah berpunya, so repsect the STATUS .lalala
Lagi satu, i xsukalah tengok orang2 yg i xkenal ni dok mengkritik-kritik bagai !!(WTF)  or mencarut or mengutuk kat Newsfeed I. Pening lor tgk status u all ,,,ish ish (dalam hati berkata, tak selamat rupanya ko facebook !!

SECONDLY ,
I  wanna say thanks for clicking 'add as friend button' but I'm so sorry, i cant approve you guys due to FULL ACCOUNT on my current facebook ,so i'll not approve any of u.Thanks . Hey,lupa lak i ada fan page untuk blog ni  Like Whiteixora Sugarplum okay. Anything you all nak bergossip-gossip dengan i, rajin-rajin jari u all click link utk fanpage i tu,ye.....huhu ^___^

No comments:

Post a Comment

I don't frequntly update but I do ~ eventually. So mean while, why don't you leave a tag & I'll reply when ever I can :)

up